4 места за секс вкъщи

0
1986

С приятелката ти правите страхотен секс. Всяка вечер между 10:30 и 11:00, в леглото.

Реклама

Не че не ти вярвам, че сексът е невероятен. Въпросът е другаде – в някакъв момент леглото ще ви писне (ако вече не ви е писнало). Все пак основната функция на тази мебел е да служи за спане. Затова пък всяка къща е пълна с места за секс, които си струва да се пробват.

1. Кухненската маса/плот

На кухненския плот

Но само ако е достатъчно здрава! Безопасността звучи скучно, но именно тя осигурява качественото забавление.

Как точно? Вземи я на ръце и я качи на масата, така, че тя да седне на нея. От тази поза можеш да започнеш да я целуваш и галиш, като постепенно стигнеш до момента, в който разтвориш краката й. Продължението след това е ясно. Позата е удобна и ако решиш да й правиш орална любов.

Другият вариант е да я обърнеш с гръб към теб, да я наведеш напред и да й помогнеш да се подпре на масата с лакти. Успехът в тази поза обаче зависи от височината на масата, както и от вашата височина. Ако се окаже, че позата не е подходяща, не се отчайвайте – качи я на масата с лице към теб и давай по първоначалния план. Важното е да има спонтанност.

Още една идея: ако искаш съвсем да я шашнеш, изненадай я, като метнеш някоя бърза манджа на печката. Посрещни я с престилка и с аромата на току-що сготвеното ястие. Кажи й, че има вечеря, а предястието ще го приготвите заедно. След това я метни на масата. Вниманието, с което си сготвил, ще я впечатли, дори и просто да си изпържил яйца. Само не забравяй да ги махнеш от котлона, преди да нападнете масата – миризмата на загоряло в сюблимния момент не е много възбуждаща.

Най-хубавото на този план е, че след като обезчестите масата, имате какво да хапнете, за да продължите след това с нови сили. На пода примерно.

Пералнята???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here