4 идеи за оригинален форплей

0
699

Двойка

Реклама

Форплеят не е просто една целувка, след която жената разкъсва дрехите си и казва „Вземи ме!”. В момента, в който приятелката ти свикне с твоето разбиране за любовна игра, сексът с теб вече няма да й е интересен.

Затова ти трябват винаги свежи и нови идеи за форплей, който не се състои само във физическа стимулация. Ето 4 начина да поставиш начало на една страстна нощ:

Сготви й

Мъж, който се е сетил да сготви за нея, е нещо, което само по себе е възбуждащо за жените. А ако го прави и добре, тогава точките са още повече. Добави чаша вино и приятна атмосфера и можеш да си сигурен, че продължението на вечерта ще е повече от интересно.

Организирай мързелива вечер

Предложи й да се облечете в пижамите си, приготви някакви малки неща за ядене и свали филми, за предпочитане такива, които ще я настроят на вълна секс. Проснете се на дивана, завийте се с одеяло и започнете с мързелуването, останалото ще дойде от само себе си. Можеш да започнеш с леки, не сексуални докосвания и след това да продължиш с по-целенасочени действия.

Заведи я на танци

Ако някой ти каже, че танцът не е форплей, просто не му вярвай. Музиката, движенията, задъхването, притискането на телата – всичко това неизбежно води до мисли за секс. Изведи я, покани я на танц и се подготви за една вълнуваща вечер.

Душ за двама

Поглези я, като я сапунисаш нежно, масажирайки я леко. Прави го без сексуален подтекст, просто бъди нежен. След това е подсуши и й предложи да я намажеш с любимия й лосион. Остави я да се отпусне на леглото и постепенно превърни преживяването в сексуално, като започнеш леко да я докосваш на интимни места.

Изненадвай я

Какъвто и форплей да избереш, изненадай я. Направи го по различен начин, в различно време, на различно място. Не я оставяй да свикне с начина, по който правите секс – нека всеки път тя се чуди какво следва. Това щя е накара и тя да измисля нови начини, по които да те съблазнява, което ще направи сексуалния ви живот още по-вълнуващ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here