4 грешки в леглото

0
253

И как да ги избягваш

Реклама

Двойка

1. Предвидим форплей – разнообрази го

Ако всеки път започвате по един и същ начин, това рано или късно ще ви омръзне. Разнообрази нещата, като й предложиш да потренирате заедно – това е едновременно здравословно и секси и за двамата. Движението и оформянето на тялото са неща, които предизвикват асоциации със секс, а и, както знаеш, миризмата на мъжката пот е възбуждаща за жените.

2. Бърз секс – забави го

Отдели време да изучаваш тялото й. Съсредоточи се върху бедрата и корема й. Очертай мислен кръг на около пет сантиметра около вагината й и каквото и да правиш, не го преминавай. Докосвай я само извън кръга – така дразненето ще увеличи възбудата й. Не забравяй и гърдите й и бъди нежен и внимателен с тях, особено в началото.

3. Едно и също място – смени го

Едно и също легло, една и съща поза, един и същи час от денонощието – това е рецепта за скучен сексуален живот. Можеш да го разчупиш, като пробвате различни места – в колата, на кухненската маса (ако е достатъчно стабилна), в удобния фотьойл, в който гостите ви толкова обичат да сядат (защо и вие да не го ползвате малко?) и т.н. За разлика от предишния съвет, тук целта е обратната – нека сексът да е бърз и страстен, на ново място и в различна поза.

4. Телевизор – изключи го

Както вече е ставало дума, телевизията преди секс не е най-възбуждащото нещо на света. Затова махни новините и пробвай нещо друго. Можеш например да й почетеш. Не е задължително да е еротична книга, макар че и това е добра идея. Важното е да четеш с дълбок глас и да я оставиш да слуша. Има проучвания, според които ниският глас означават високи нива на тестостерона и затова е привлекателен за жените.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here