Афродизиаци – на практика

0
1507

Спорно е дали наистина някои храни имат свойствата да повишават либидото. Това всеки трябва да прМъж в кухнята!ецени сам за себе си. Ако имаш желание, пробвай някоя от нашите рецепти и ще разбереш дали и доколко храната има стимулиращо действие. Но не забравяй – това не са чудотворни еликсири. Храната може да е едва третата съставка на една приятна вечер. Първите две са най-важни – ти и твоята приятелка.

И така,
как да приготвиш зашеметяваща вечеря на любимата, вечеря, която лесно ще премине в нещо друго? Започваме да публикуваме рецепти-афродизиаци, с които няма просто да очароваш приятелката си, а направо ще я зашеметиш. Не забравяй – жените си падат по мъже, които могат да готвят, а ако въпросните мъже го правят добре, тогава просто им завиждаме – сигурно постоянно са заети с обожателки!

Реклама

Рецепта 1. – Макароните на Казанова

За макароните:
Джакомо КазановаНай-великият италиански любовник умира преди 200 години. Ето някои откъси от неговата автобиография:
“Основното занимание в живота ми беше да култивирам телесните удоволствия… Освен това винаги съм обичал добре сготвената храна, както и всичко, което възбужда любопитството ми… Обичам ястия със запомнящ се вкус – например макарони, приготвени от добър неаполитански готвач.”
Казанова определено е признавал афродизиаците – казват, че преди да прави секс, обичал да яде шоколад, един всепризнат афродизиак! A малко жени са се оплаквали от нощите с него…
Специфичният вкус и аромат на ястията на великия любовник го правят незабравим. Така че надникни в кулинарните тайни на Краля на удоволствието, за да поднесеш на любимата една наистина специална вечеря!
Спагети Продукти (за двама, естествено):
50 г. солена аншоа
50 г. олио
червени, (не много) люти чушки
250 г. домати от консерва, обелени
50 г. черни маслини без костилките
1 чаена лъжичка доматено пюре
200 г. макарони
сол
Приготвяне: Измий аншоата и й махни костите. Изпържи накълцаните червени чушки и аншоата в олиото, като притискаш аншоата с вилица, за да се накъса. Добави доматите, маслините и доматеното пюре. Разбъркай и готви на тих огън. След това залей сварените макарони с този сос.
Продължение – десертът…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here