3 необичайни секс съвета

0
566

Ако не сте ги пробвали, те може да ви дадат някои идеи.

Реклама

Двойка

Ухапи я

Вече сме казвали за еротичния потенциал на хапането. Накратко – идеята не е да боли, а да е възбуждащо.

Затова, като тръгнеш да захапваш партньорката си, е най-добре да се съсредоточиш върху местата с повечко плът – рамото, задника, бедрата. Зъбите ти не трябва да се сключват! Ухапването трябва да е по-скоро нежно, а не силно (освен ако тя не поиска да я ухапеш по-силно).

Пробвай да я захапеш в поза, в която си зад нея – в това има нещо животинско, на което жените трудно могат да устоят.

Смучи й крака

Някои хора се ужасяват от това да пипат крака или някой друг да докосва техните. Също така е факт обаче, че доста хора намират това да им ближат и смучат крака за еротично и възбуждащо. Кой знае, може да си откриете по някоя нова ерогенна зона.

Ако решиш да пробваш, трябва да знаеш, че най-чувствителните части на крака са свода му и местата между пръстите. Ако не си от хората, които не обичат да им пипат краката, дай на партньорката ти да „пообработи” твоя крак по същия начин.

Не е нужно да се казва, че тази процедура се прави само с чисти крака. И все пак упражнението не е добре да се прави веднага след баня, защото сапунът не е много приятен на вкус.

Напляскай я

Като хапането, само че малко по-хард.

Защо е приятно? Защото по време на възбуда (не по всяко време!) тялото й интерпретира плесниците по дупето като нещо хубаво и това увеличава притока на кръв към това място.

Разбира се, важно е да не прекаляваш. Ако има болка, тя трябва да е поносима, идеята не е да е неприятно. Ако за пръв път пробвате нещо такова, питай отвреме навреме я как се чувства, за да си сигурен, че упражнението й е приятно. Ако увеличаваш силата, също питай.

Не забравяй – звукът от плясването е важна част от начинанието.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here