Секс до сутринта

0
219

 

Реклама

ДвойкаНе се преуморявайте

Ако искаш няколко тура, не се изтощавай още в първия. Установи някакво темпо, което няма да те накара да заспиш веднага след като свършиш. Ако целта ти е бърз и страстен секс, да, но ако идеята е да го направите няколко пъти един след друг, тогава не.

Затова изберете пози, които не изискват прекалено много усилия от когото и да било от двамата. Ако например прекараш прекалено много време в мисионерската, раменете ти скоро ще поискат почивка. Това важи и за нея, ако прекалите с ездачката – бедрата й рано или късно ще я заболят.

По-мързеливите варианти включват „лъжички” (лежите странично, като тя е с гръб към теб) и „паяжина” – същото, но сте с лице един към друг. Последната поза позволява близост и дълбочина на проникването, както и лесни оргазми. Иначе казано, тези пози са прекрасен вариант за голямо удоволствие с малко усилие и запазване на силите за още.

Ако по някое време ви се прииска да дремнете заради изтощението, това не значи, че маратонът е свършил. МасажЛегнете в поза „лъжички” – тя е много добро събуждане, защото лесно ви настройва на съответната вълна. Отново.

Масаж

Това е голямо удоволствие, защото показва внимание към тялото на другия. Можете да се редувате или да се масажирате един друг едновременно. Особено внимание заслужават няколко части от тялото й – раменете, гърбът, дупето, бедрата. Ако я масажираш на тези места, едновременно нежно и силно, резултатът ще е невероятен. Ако прибавиш към това малко думички – какво ще направиш с нея веднага след това, – можеш да си сигурен, че скоро и двамата ще бъдете готови за поредния сеанс. 
Двойка

Иначе казано, секс до сутринта не е мисия невъзможна, стига да си планирал нещата. Също така, не гледай на времето между твоя оргазъм и следващата ерекция като на непреодолимо препятствие пред страстната и дълга нощ. Напротив, това е просто възможност да вложите повече фантазия и да направите нощта наистина незабравима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here