Секс до сутринта

0
764


Това
е мечтата на всеки – да накара партньорката си да крещи името му цяла нощ, докато слънцето изгрее. Няколко оргазма подред – възможно ли е да ги постигнем, като се има предвид, че ни трябва известно време за възстановяване, след като сме свършили?

Реклама

Има няколко идеи, които ще ти помогнат, ако искаш да направиш нощта незабравима. И доста дълга.

Еротичното похапване

Сметана

Дивият секс често е последван от значителна доза глад, затова не е лоша идея да сте похапнали предварително. Разбира се, всякакви тежки и мазни храни, както и големи количества алкохол, не са добра идея, защото могат да попречат на качествения секс. Ако обаче сте запланували повече сесии, ще трябва да се подкрепяте между тях.

Затова в почивките не е лоша идея да надникнете в хладилника. Добре е предварително да си приготвил неща, които могат да се ядат с известна доза еротика, т.е. остатъците от вчерашните пържоли отпадат. Както казахме, храната трябва да е лека и хранителна, а не тежка и мазна. Можеш да наблегнеш на: бита сметана, ягоди, банани, течен шоколад.

ЕзикТези храни предлагат много горещи възможности. Пробвай да я храниш, като по някое време оставиш пръста си в устата й, за може тя да го оближе. Тази игра на орална любов ще върне нагласата ви за секс, докато същевременно храната ще ви даде сили.

Ледът също е оригинална идея – вземи едно кубче и го плъзни по устните й, по рамото, между гърдите. Колкото и да е студено, то всъщност ще я разгорещи. (Справка – "Девет седмици и половина".)

Още нещо – ако се преместите в кухнята, за да похапнете, има голяма вероятност следващият еротичен епизод да се състои именно там някъде (например на кухненската маса). Също така, не стой на голямо разстояние от нея, докато хапвате. След секс тя има нужда да се чувства емоционално свързана с теб; обратното чувство няма да увеличи шансовете ти за поредна доза секс.

Душ…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here