11 неща за нощното ти шкафче

0
534

Мацка

Реклама

Сексът по филмите е една грозна заблуда. (Като изключим порнофилмите, макар че злите езици упорито твърдят, че и там сексът не бил съвсем като в реалния живот.) Защо е заблуда ли? Ами, да започнем с това, че по филмите рядко дават мъжа да оправя спалнята си, да чисти банята, да обира праха и да проветрява, преди да дойде гаджето му. А всички тези неща са си необходими, ако не искаш мацката да избяга при вида на кочинката ти.

Нещо повече, по филмите героите обикновено имат всичко, което им трябва. Сякаш си го носят в задния джоб. Мики Рурк си има под ръка точно лентата, която му трябва, за да завърже очите на Ким Бейсинджър в „Девет седмици и половина”, преди да започне да я маже с лед. Не тръгва да я търси, докато мацката го чака, а е съвсем подготвен.

Само че в истинския живот всичко, което ти е необходимо, трябва сам да си го приготвиш. Затова направих списък с 11 неща, които могат да ти свършат полезна работа по време на секс и които лесно можеш да събереш в нощното си шкафче или някъде другаде близо до леглото. Така следващия път, когато гаджето ти дойде у вас, ще си подготвен за поне част от нещата, които може да ви хрумне да правите. И така, започвай да отмяташ:

1. Бутилка с вода

Често след уморителна физическа дейност се стига до дехидратация. Особено през лятото. Ако държиш бутилка с вода близо до леглото, ще можете да утолите жаждата си след секса, за да не се налага да ходите до банята, а направо да събирате сили за следващия тур.

2. Музика

И то подходяща. За секс. Без значени на какво точно устройство ще я пускаш, приготви я предварително, за да можеш да я пуснеш само с едно натискане на копче. Защото ако трябва десет минути да клечиш пред компютъра, отчаяно прецъквайки всичката музика, която НЕ става за секс, момичето най-вероятно ще си тръгне и ще те остави да си играеш на диджей.

3. Свещи

Знаеш, че много жени са твърде притеснени за начина, по който изглеждат, и затова не се отнасят много радушно към идеята за секс на светло. Затова пък свещите дават достатъчно светлина, за да можеш да виждаш тялото й, но не и достатъчно, за да се притеснява тя. Пък и създават романтика. За най-удобно вземи си една по-дебела свещ, за да не ти се налага да обикаляш стаята, докато запалиш всичките десет свещи, които си приготвил. Очевидно, че трябва да имаш и запалка на лесно.

Още неща…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here