10 стъпки към секс на първата среща

0
12478

Първите срещи, които завършват на следващата сутрин, са въпрос донякъде на шанс – трябва да си попаднал на момиче, което е също толкова привлечено от теб, колкото ти от нея, и което не робува на схващането, че сексът на първа среща говори зле за нея.

Реклама

Освен на шанс обаче, това е и въпрос на планиране от твоя страна. Планирането не може да компенсира липсата на интерес у нея, но пък ако такъв интерес вече има, можеш да улесниш нещата. Ето как:

Двойка

1. Планирай нещо забавно

Класиката от американските романтични филми – кино и вечеря в изискан ресторант – не е най-доброто решение, що се отнася до секса на първа среща. Киното не предполага разговор, а комуникацията е необходима в случая. Вечерята пък предполага само и единствено разговор, без кой знае колко възможности за физически контакт (да я докоснеш по раменете и т.н.).

Затова избери нещо забавно и раздвижено с външни източници на забавление. Можеш да я заведеш на ледена пързалка, на караоке, на боулинг. Каквото и да е, стига да е възможно и да си говорите, да имате теми за разговор и да можеш да си намираш поводи да я докосваш.

2…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here