Целувката – теория и практика

0
865

Второ, поеми инициативата. Вземи лицето й в ръце и я целуни така, както би искал тя да те целуне. Както самата целувка, така и фактът, че ти контролираш ситуацията, ще й подействат направо наелектризиращо!

Реклама

Трето, нека преживяването продължи повечко. Вярно е, че си има и моменти за кратки целувки (например на улицата). Но ако говорим за целувката като прелюдия към нещо повече, то не я претупвай! Помни: заникъде не бързаш!

Всичко това е много добре, би казал ти. А къде остана техниката? Ами ей сега ще поговорим и за нея:

1) Смучи езика й
За тази цел използвай цялата си уста. Можеш например да смучеш езика й така, че това да напомня начина, по който смучеш, или би смукал, клитора й. Тя по всяка вероятност ще схване идеята и може да ти върне жеста, като ти посмуче пръста така, както би смукала… е, знаеш кое.

2) Оближи Устните й...устните й с език
Направи го бавно, и с горната, и с долната устна. Гледай да не я омокриш прекалено и същевременно леко да навлажниш устните й.

3) Смучи устните й
Прави го поотделно с двете устни, ако засмучеш и двете, на нея няма да й е много приятно. И бъди внимателен! Не засмуквай силно – това няма да й хареса!

4) Не целувай само устата й
Не се стеснявай и мръдни малко от устните й. Можеш да целунеш и посмучеш брадичката, шията, деколтето, гърдите й… Също така клепачите, китките и мястото зад ушите.

С една дума, важното е да си креативен и да не се задържаш на едно място или на една техника в продължение на цяла вечност.

А ако забележиш, че въпросното момиче е останало със затворени очи след целувката, тогава можеш да бъдеш доволен от себе си – това означава, че мноого й е харесало! А ти можеш да продължиш нататък, към останалите неща, които искаш да направиш с нея и за нея.

Накрая, не забравяй, че всичко започва именно от целувката. Тя може да реши дали ти и дадената жена имате бъдеще заедно. Или, иначе казано, по целувката посрещат!
Ако статията ти харесва, гласувай за нас в: BGtop.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here