Ухапи я

0
734

Мацка

Реклама

Едно леко захапване на правилното място и в точния момент може да накара жената да трепери от удоволствие. Ако не си бил свидетел на такава гледка, значи е време да включиш захапването в репертоара си.

Може да звучи странно, но умерената болка предизвиква у тялото възбуда. Мозъкът не може веднага да направи разликата между двете и резултатът е още един помощник за теб в любовната игра – зъбите ти.

Ако уцелиш степента, времето и мястото, ще откриеш, че за нея лекото хапане е много възбуждащо, защото й дава усещане, че имаш власт над тялото й, а това винаги се е харесвало на жените. Може да се наложи да пробваш колко точно болка й харесва, защото прагът е различен за всяка жена. Важното е да бъдеш нежен в опитите си и да се вглеждаш в знаците й. Знаеш как да разбереш, че си на прав път – извиващото се тяло и стоновете на удоволствие са сигурни знаци.

Къде?

Най-логичният отговор е: ерогенните зони. Едно безопасно място за начало е тилът. За повечето жени това е чувствително място и те обожават целувки по него. Така лесно можеш да преминеш от целувките към леките захапвания.

Така и така си там, можеш да пробваш и мястото между лопатките, което за много жени е доста чувствително. Но тъй като там има по-малко плът, бъди още по-нежен.

Друго място, което си заслужава опита…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here