Секс през лятото

0
752

МацкаПрез горещите месеци креватните занимания не са толкова безпроблемни, както би ни се искало. Да, хормоните през пролетта и лятото ни карат да мислим повече за секс, а разголените девойки, които се разхождат наоколо, съвсем ни довършват. Но дойде ли до секс, имаме един голям проблем: горещо ни е!

Реклама

Има опасност да ни е толкова жега, че да не искаме никой да се докосва до нас, а камо ли да правим секс. Ако имаме климатик или вентилатор, не е толкова зле. Ако обаче нямаме, става лошо.

Решението би могло да бъде да отворим всички врати и прозорци така, че да става течение. Само без входната врата – да не ставаме ексхибиционисти. Другият начин е да се съсредоточим върху нощните часове, когато е хладно, и да забравим за дневния секс. Третият е да се възползваме от сезона и да правим секс според него. А именно:

Секс игри за лятото

Има някои секси дейности, които са най-подходящи именно за лятото, затова трябва да се възползваш сега.

Кубче лед

Кога, ако не през лятото, да вкараш малко лед в спалнята? Вземи няколко кубчета, завържи очите на приятелката си, съблечи я и започни да я разхлаждаш с леда. Спусни го по шията й, после по гърдите и корема, като се приближаваш към горещото й място. Обърни специално внимание на зърната на гърдите й. Можеш и да редуваш ледените докосвания с целувки. Контрастът ще я наелектризира, тъй като устните ти са топли, за разлика от леда. И тя няма да знае какво ще последва във всеки един момент – топло или студено. Това ще гъделичка интереса и възбудата й. (Справка – „Девет седмици и половина”.)

Мацка

Къде?

За да се спасим от жегата и същевременно да се отдадем на плътски удоволствия, понякога трябва да сменим традиционните места за секс с летни.

На открито…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here