Секс под душа

0
848

Мацка

Реклама

Рано или късно всеки го пробва. Това е нещо като секса в колата – от нетрадиционно място за секс се е превърнало в клише, но си остава едно доста еротично изживяване, ако се прави както трябва.

Банята и сексът

За да бъде мокрото ви преживяване приятно, трябва да избегнеш няколко проблема на банята като място за секс:

– Чистотата

Знаем колко много жените забелязват тези неща. Затова, ако решиш да поканиш момичето в твоята баня, там трябва да е абсолютно чисто. Като започнем от мръсни дрехи на очевидни места и петна с неизвестен произход по плочките и свършим с косми по сапуна. Да, на всеки може да се случи!, но когато планираш да правиш секс в  банята, такива неща ще развалят преживяването.

Ако искаш да натрупаш допълнително точки и ако банята позволява, сложи свещи, най-добре ароматни.

– Мокро и хлъзгаво

Въпросът с хлъзгавия под не може да се пренебрегне. Трябва много да внимавате, ако не искате да прекарате нощта в ортопедията. Ако решите да използвате лубрикант, положението е още по-сложно, защото няколко капки по пода ще го направят като ледена пързалка.

Форплей

Основно предимство на еротичните занимания в банята е, че няма нужда от кой знае колко мислене за любовната игра. Обстоятелствата са такива, че всичко е измислено. Едно добро начало е да се сапунисвате взаимно. Можеш да вземеш гъбата, да сложиш душ гел и да започнеш да търкаш нежно тялото й. Превърни го в игра, като заявиш, че трябва да я изкъпеш от глава до пети и не забравяй и най-интимните места. Не забравяй да я целуваш и галиш, докато действаш с гъбата. По всяка вероятност тя също ще се включи и ще върне услугата. А и, както показва снимката горе, можеш да организираш конкурс "Мис Мокра фланелка", който тя със сигурност ще спечели.

Този форплей има едно голямо предимство…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here