Секс игри

0
195

Секс игриИстина или предизвикателство?

Реклама

Тази игра не е свързана само с предизвикателства от типа „открадни сутиена на съседката от простора”. Когато я играят възрастни хора, тя лесно може да се превърне в еротично и пикантно преживяване, по време на което ще научиш много неща за партньорката си, както и тя за теб, независимо дали избирате истината или предизвикателството.

Отново ключов момент е въображението, то е всичко, от което имате нужда. А пък ако в някакъв момент играта се запъне, винаги можеш да я „спасиш”, като изпълниш някоя от сексуалните фантазии, които тя ти е споделила.

Истините могат да са всякакви, за които се разберете. Не е препоръчително да включват сексуални преживявания с бивши партньори, това вероятно ще развали играта. Всичко зависи от вашите правила. Колкото до предизвикателствата, те също могат да са всякакви – виж идеите от първата игра.

Смели ли сте? Ако се чувствате наистина палави тази вечер, можете да играете истина или предизвикателство навън, по време на вечеря в някакво заведение. Това ще добави допълнителна тръпка и ще ви се иска час по-скоро да се приберете. Разбира се, предизвикателствата ще са доста по-малки, но пък еротичните истини ще са още по-интересни. Пък и ако има дълга покривка, краката ви под масата могат да направят едно-две неща.

Бутилка…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here