Проблем: тя не иска секс

0
556

Силует

Реклама

Ако партньорката ти има понижено либидо, това рано или късно ще се превърне в проблем, който обаче не е неразрешим.

Повечето от нас не могат да си представят какво е да не ти се прави секс поне по няколко пъти на ден. Затова ни е малко трудно да разберем какъв точно е проблемът. Най-логичното в такъв момент е разговорът.

Подготовката

Преди да се решиш да повдигнеш въпроса, помисли върху няколко неща. Първо, откога си забелязал, че на партньорката ти не й се прави секс? Ти си човекът, който би трябвало да има най добър поглед върху проблема, понеже познаваш връзката ви, знаеш от колко време е, кога се е появил проблемът и с какво може да е свързан. Обмисли всичко това, преди да седнеш да говориш с нея.

РазговорАко доскоро тя е искала да прави секс всяка вечер, а сега изведнъж вече не е така, помисли с какво събитие свързваш промяната. Може би тя е напрегната в офиса, може би сте се скарали, може би има някакъв проблем между вас? Както знаеш, за една жена е трудно да се наслаждава на секса с мъжа до нея, ако между тях има напрежение.

Говори с нея

Какъвто и да е резултатът от размислите ти, разговорът не се отлага. Ако държиш на връзката ви, седни и започни спокоен разговор по темата. Много е важно да й покажеш, че за теб е важно на нея да й е добре и че целта на този разговор не е повече секс за теб (макар че и това ще се случи, щом разрешите проблема). Идеята не е на нея да й стане обидно, неудобно или неприятно, а да разбере, че дори да има някакъв проблем, ти си готов да й помогнеш да го разрешите заедно.

Притеснението…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here