Практика на сексуалното разнообразие

0
1147

РолиНа всички ни харесва сексуалното разнообразие. Но затова пък малко от нас могат да се похвалят, че всяка вечер спят с различни жени, които са коя от коя по-добри в леглото. Особено пък ако имаш връзка – тогава вече разнообразието изглежда като мисия невъзможна. Обаче не е.

Реклама

Във всяка връзка идва един момент, в който първоначалната тръпка е отминала и в леглото вече сякаш не е толкова вълнуващо. Именно тогава е моментът да вкараш разнообразието в спалнята. А една от най-добрите форми, под която се намира то, са ролите.

Всички обичаме понякога да сме други хора, както и да спим с други хора. И това може да бъде съвсем лесно. Вярно е, че ти никога няма да бъдеш морски пират, който кръстосва Карибско море и спи с прекрасни полуголи островитянки; нито приятелката ти ще е френска проститутка, която е готова да направи всичко за теб. Ако искате обаче, можете да бъдете и това, и много други неща. ПрислужницаВсичко е във въображението. С малко игра и освободеност можете да бъдете за няколко часа съвсем други хора и сексът, повярвай, ще бъде много по-различен от обикновено.

Хората имат нужда да се откъснат от действителността. Малко или много не всеки понякога му се ще да е далеч от леко досадната работа и напрегнатото ежедневие. Представяйки си, че си някой друг, това бягство, макар и кратко, става по-лесно. И тъй като за жената сексът започва в мозъка, за нея тази игра ще е още по-вълнуваща – тя ще си представя, че е друг човек и това ще я кара да е много по-освободена. Което определено ще ти хареса.

Как да започнеш?

Първо, трябва да си наясно, че всеки има сексуални фантазии – и мъжете, и жените. В повечето случаи хората се притесняват да говорят за тях, но това не значи, че ги нямат. Фантазиите са си нещо съвсем нормално. Осъзнавайки това, би трябвало да ти е по-лесно да споделиш с приятелката си идеите си за разнообразие – тя най-вероятно също има своите фантазии и щом се съгласи да пробвате, може и да даде няколко идеи.

Също така, не започвай…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here