Пози за по-малък размер

0
1572

ДвойкаАко пенисът ти е по-малък от средното (което приемаме, че е около 14-15 сантиметра), вероятно това те притеснява. Трябва обаче да знаеш, че има пози, които ще ти помогнат да доставиш максимално удоволствие на момичето, с което си в леглото. Те осигуряват възможно най-дълбоко проникване и по този начин заличават разликата между големия и не чак толкова голям член.

Реклама

Форплея

Разбира се, проникването не е единственото, върху което трябва да се съсредоточиш. Целувки, орална любов, ръчна работа – всичко това ще я подготви за същинската част и ще ти помогне да я задоволиш по най-добрия начин. Отдели специално внимание на клитора й – той е най-добрият ти приятел, когато става дума за задоволяване на една жена.

Ако тя е достатъчно възбудена преди проникването, по време на самия акт ще й е много по-лесно да свърши, независимо от размера ти. Стига, разбира се, да не забравиш за подходящите пози:

Кучешката1. Кучешката

Тази ни е любима и мисля, че няма спор, че това е майката на всички пози в секса. Тя първо осигурява пълно проникване и второ ти дава възможност да се насладиш на гледката. За максимален ефект пробвай ти да се разкрачиш, а тя да събере краката си – това дава усещане за стегнатост и пълен контакт между двама ви. Също така, кажи й да извие гърба си максимално към земята / леглото и да подпре главата и раменете си на възглавница.

2. Тя е по корем

Позата се нарича още „змия”. Партньорката ти трябва да легне по корем с изпънати и събрани крака. Ти си върху нея, като коленете ти са от двете страни на тялото й. Тялото ти трябва да е изправено. Много важно в случая е да не оставяш тежестта ти да падне върху нея, тогава чувството за нея няма да е особено приятно. Може да сложиш възглавница под нея, за да е по-лесно проникването. Възможно е в началото тя да трябва да разтвори леко бедрата си, за да можеш да проникнеш в нея; след това може пак да ги събере.

3. Отново по гръб…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here