Любовната игра: накарай я да иска още

0
591

ДвойкаЛюбовната игра (форплея) е онова нещо, което за жените никога не е достатъчно… е, има и други такива неща, но любовната игра май е най-важното сред тях. С нашите пет съвета ти ще превърнеш рутинната предигра в нещо, което ще кара всяка жена, с която си лягаш, да стене и да се моли неистово: “Вкарай ми го…”

Реклама

1. Говори й и я дразни

За много жени силата на внушението може да е толкова голяма, колкото силата на самия акт. Ако можеш да опишеш как би искал да я докосваш, къде и с коя част от тялото си, тя лесно и съвсем картинно ще си го представи. И ако знаеш как да правиш секс с мозъка й, можеш да си сигурен, че скоро тя ще се моли отчаяно да правиш секс и с останалата част от нея… и то бързо!
Ако искаш да я докосваш, докато й говориш, избягвай да пипаш гърдите и вагината й. Вместо това с уста и ръце се насочи към врата, ръцете, вътрешната страна на бедрата, гърба и ушите й.

Двойка в морето2. Започни… на публично място

Ако приятелката ти не се дразни при мисълта за прояви на любов пред други хора (и ако ти самият нямаш нищо против тях), пробвай да направиш някои забавни неща на публично място. Под “забавни” имам предвид да се отъркаш в гърдите й или да опипаш дупето й, докато сте на ресторант; или да започнеш страстно да я целуваш, докато пийвате в някой бар; или да потанцувате мръсни танци в дискотеката. Или каквото ти хрумне и където ти хрумне стига да е с идеята да я възбудиш, без значение къде се намирате в момента.
Ако й покажеш, че тя те възбужда навсякъде и по всяко време, когато най-накрая се озовете насаме… ами, само внимавайте да не счупите леглото!

3. Малко стриптийз…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here