„Лошо момиче” в леглото

0
572

Лошо момиче

Реклама

Мечтаеш си за горещо парче в леглото, толкова страстно и диво, че всеки път сексът с нея да е все по-добър? Искаш жена, която има всякакви сладострастни идеи, които с нетърпение прилага на практика (с теб)? Хубавата новина е, че всичко това най-вероятно го има в момичето, с което си, и единственото, което трябва да направиш, е да го извадиш от тъмните ъгълчета на мислите й…

Всяка жена може да бъде сексуална фурия, дори в ежедневието си да изглежда като срамежлива ученичка. Нещо повече, дори приятелката ти да не е твоята дива сексуална фантазия, това не й пречи да иска да е такава. Всяка жена мечтае мъжът, който е с нея в леглото, да си мисли: „Сексът с теб е най-страхотният, който бих могъл да си представя.” Затова е много вероятно опитите ти да я направиш по-освободена в леглото да не срещнат никаква съпротива. Само трябва да знаеш как да го направиш.

Забавлението е ключът.

Жената е възпитана да играе ролята на добро момиче и за да се превърне в „лошо момиче” в леглото, и трябва „разрешение”. Да, може и да звучи малко странно, но е така. Тя има нужда да чуе, че няма проблем да спре да бъде доброто, подредено момиче, което родителите й са възпитали (това важи само за секса, иначе е добре, че не плюе по улицата!). Как да й дадеш позволението, от което тя се нуждае, за да освободи дивата си страна?

Дивата й страна

Нека тя поеме властта.

Представи си точно какво искаш да направи тя и й го кажи – без значение какво е то – тя да е отгоре, да те завърже, да се докосва и т.н. Когато й го кажеш и тя разбере, че ти си я представяш в тази роля, това ще й даде необходимата увереност. Като знае, че ти вярваш в способността й да поеме нещата в свои ръце, това ще я накара да повярва, че тя действително го може.

Спалнята не е единственото място.

Това е сигурен начин да повдигнеш сексуалното й самочувствие…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here