Как да я накараш да играе роля

0
1450

Роля... Когато двамата се озовете в леглото за пръв път, обикновено е супер. Очаквал си този момент, както гладно пале чака купичка с храна. И ето я нея, жената, която упорито сваляш от седмици, в леглото ти.
Втория път също най-вероятно ще е страхотно. Тя е прекрасна, прави ти разни хубави работи в леглото и е само твоя!
Но… времето минава, сексът постепенно престава да бъде чак такава тръпка, докато се превърне в рутина. На теб вече не ти е интересно и искаш нещо ново. Единият вариант е да потърсиш нов обект на желание. Но ако наистина държиш на момичето, с което си, защо трябва да се отказваш от нея само заради навика в леглото? Не е ли по-добре да разнообразите креватните си занимания, да вкарате щипка пикантност в секса и да си останете заедно? А един от най-приятните начини да внесете нещо ново в секса е да влизате в различни роли (като начало може да влезете в секс шоп). Но как да я накараш да играе безмилостна господарка или развратна проститутка, която го прави за пари? Ами.. чети нататък! Отговорът е в списанието за мъже!
Белезници 1. Комуникирането е ключът от бараката.
Без комуникация няма връзка, няма и секс. Затова, ако забележиш прокрадващата се във връзката ви скука, комуникирай веднага! Например при подходящ случай можеш да й кажеш колко би искал да й сложиш белезници довечера… или да я видиш облечена в нещо, което те възбужда… и т.н.
Важното е да не настояваш много още при първото споменаване и да следиш как тя реагира на това, което казваш. Но пък и не казвай тези неща ей така, между другото, защото така тя едва ли ще им обърне особено внимание. И в крайна сметка довечера пак ще го направите набързо в мисионерската, на загасена лампа.

Реклама

2. Чувството ти за хумор е много важно.
В никакъв случай и по никакъв начин не й казвай, че искаш тя да играе роля в леглото, защото ти е станало скучно! За да й представиш идеята си с финес, използвай малко от чувството си за хумор, то ще помогне много. Това ще попречи тя да се уплаши от намеците ти.
Бъди едновременно внимателен и забавен и тя няма дълго да се противи. А това определено ще внесе така необходимото разнообразие в сексуалния ви живот.
Накарай я да ти разкаже фантазиите си…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here