Как да поправяш нейните грешки в леглото

0
1048

Тя греши?

Реклама

Всички грешим. На всеки му се е случвало да направи нещо не особено удачно в леглото. И ако в този случай партньорката започне безмилостна критика, която продължава няколко часа, на всеки ще му стане криво. На всички ни е неприятно е да ни критикуват за това, което правим в леглото. Това важи и за жените – никоя не би искала да чуе в прав текст, че не е толкова добра, колкото тя самата си мисли. Ако обаче си мълчиш за грешките, които тя допуска, рискуваш да се отдалечиш максимално от страхотния секс. Затова трябва да знаеш как да й кажеш, че може да подобри изпълнението си. Ключовата дума е: внимателно.

Защо е добре е да заложиш на деликатността? Ами, аргументът ни е повече от солиден – нали не би искал ти самият да чуеш нещо от сорта: „Ужасно си непохватен в леглото”? Е, и тя не иска. Затова ето какъв може да бъде подходът ти в няколко различни ситуации (и не само в тях):

1. Тя е отгоре. И ти го усещаш… болезнено

Тази поза е чудесна, освен ако момичето върху теб не се извива по начини, които ти причиняват значително повече дискомфорт, отколкото удоволствие. Най-доброто, което можеш да направиш в случая, е да хванеш бедрата й, за да спреш движенията й и да се опиташ да ги направляваш; или да я придърпаш напред, за да подобриш ъгъла, под който пенисът ти влиза в нея. И двата начина са добри, стига да спреш неприятното усещане, без да се налага да й казваш нещо и без да разваляш момента. Оттам нататък можеш да продължиш да държиш бедрата й, помагайки на движенията й. Жените като цяло обичат да усещат бедрата си хванати. Само не прекалявай със силата.

Ако това не реши проблема…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here