Как да говорим с жените за сексуалните си проблеми

0
346

Проблем?Всички сме попадали неведнъж в неудобни ситуации, които изискват да се обясняваме с нежната половина на човечеството. Независимо какъв е проблемът, той често изисква говорене. Още повече, ако е свързан със секса. И щом изисква говорене с ЖЕНА, сигурно имаш нужда от малко помощ, защото разговорите с тях винаги крият подводни камъни (абе какви камъни, направо цели скали!)

Реклама

Никак не е лесно да кажеш нещо на твоето момиче, ако се опасяваш, че то може да я разочарова. За да й поднесеш някоя неприятна новина, трябва да избереш подходящото време и място, както и правилния начин. Това е метод, който не гарантира, че тя няма да ти удари шамар, но поне свежда този риск до минимум.

Полово предавани болести
Ако си имал гонорея и си се излекувал, няма нужда да го споделяш с нея. Но когато става дума за заразни болести, които никога не се излекуват напълно, като херпес или HPV (Human Papiloma Virus), си длъжен да осведомиш момичето, с което смяташ да си легнеш.

Кога да й кажеш: Добър момент е всеки, в който не сте тръгнали да си сваляте дрехите един от друг (т.е. преди да сте осъществили полов контакт).

Как да й кажеш? Преди да стигнеш до същността, е добре да изтъкнеш колко държиш на нея и кои неща от връзката си харесваш. Ако имаш херпес (доста хора го имат), си длъжен да я предупредиш, тъй като при осъществяване на полов контакт е много вероятно да я заразиш. Ако при заразена жена херпесът се появи по време на бременност, може да доведе до тежки малформации на плода. Презервативите предпазват от заразяване с вируса.
Ако си имал брадавица и си я отстранил, трябва да й кажеш, както и да й обясниш, че са опасни, тъй като могат да доведат до рак.

Независимо от заболяването, за което искаш да й съобщиш, трябва да я накараш да разбере, че не искаш да я нараниш по никакъв начин. Не навлизай в подробности за болестта. Ако тя те попита нещо, помъчи се да й отговориш в рамките на възможностите си. Ако тя започне да ти крещи и вика, ОСТАНИ СПОКОЕН и я остави да си излее чувствата. Никой не може да ти каже как точно ще реагира. Тя може да реши да те напусне, но ти си ДЛЪЖЕН да поемеш този риск като истински мъж.

Ако все още си девствен…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here