Как да върнеш сексуалната тръпка

0
1259

Рутина в сексуалния ви живот?Често се случва, след като ти и момичето ти сте ходили известно време (колко точно няма голямо значение), изведнъж да осъзнаеш, че сексуалните ви изпълнения вече не са като в началото. Част от тръпката е преминала в рутина и въпреки че още се харесвате и желаете, незабравимите първи няколко нощи са отминали в историята.

Реклама

В това няма нищо кой знае колко плашещо. Случва се на всички. Наистина. Ако някоя двойка твърди, че на петата година от връзката им сексът е все така невероятен, както в самото начало, без те да правят нещо по въпроса, значи те взимат за балък. Факт е, че за да бъде сексуалният живот на една двойка постоянно интересен, са необходими усилия и от двете страни. Затова не позволявай сексуалната част на връзката ти да потъне в някакъв шаблон, който скоро ще унищожи не само креватното удоволствие, но и връзката изобщо. Как да стане това?

Вероятно си мислиш, че ще е прекрасно, ако приятелката ти споделя Накрай я да ти разкаже...с теб всичките си фантазии и тайни желания. Повечето жени обаче не го правят много често, особено ако връзката е в своето начало. А, повярвай, ако тя се отпусне достатъчно и сподели с теб какви неща й се иска да й направиш (или тя на теб) между чаршафите, няма да ви се иска да станете от тях не само цялата нощ, ами и през цялата следваща седмица. Как да я накараш да се осмели да ти каже своите фантазии?

Ами, за всичко трябва АТМОСФЕРА. Колкото и да ти се струва забавно да го направите на пода на стаята ти, който не е чистен от две седмици, забрави. На нея няма да й хареса и това е сигурно. А и все пак говорим за възраждане на сексуалното желание, а не за първите няколко срещи, когато може да се навие да го направите и под леглото в същата непочистена стая!
Първо. Погледни на спалнята с нови очи…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here