Какво казва бельото й

0
495

Боксерки

Реклама

Боксерки и прашки

Ако обича боксерки или прашки, тя е уверена в себе си и обича предизвикателствата. При бикините има вероятност бельото да се очертава под дрехите й. Тази грешка в стила се избягва именно чрез боксерки или прашки, затова те означават, че тя много държи на външния си вид. Разбира се, ако дрехите й са такива, че бельото да не си личи, бикините също са вариант и не означават, че тя няма стил.

Ако предпочита боксерки, тя вероятно иска да бъде женствена и сладка.

Прашка

Прашки

Жените, които ги предпочитат, са отворени към света и към новите неща. Ако обаче имат голямо желание всички да видят какви точно прашки носят, има вероятност това да говори за някакви комплекси. Все пак, ако бельото й се е подало над ръба на панталона или полата й и установиш, че цветът на гащичките й е същият или подобен на този на облеклото й (или пък черен), това говори малко по-добре за нея. Като цяло трябва да се прави разлика между явното демонстриране на бельото и случайното му подаване изпод дрехите.

Бельо

Сутиенът

Ако тя иска бикините винаги да отиват на сутиена й, значи стилът е много важен за нея. Освен това тя е доста уверена. Обича да си угажда, често е разглезена и свикнала с лукс и удобства.

Без бельо

Това е колкото модерно сред известните личности, толкова и нехигиенично. Все пак има два варианта на възприемане на жените без бельо – или искат да изкушават мъжете наоколо, или просто смятат, че бельото ги ограничава.

Цветът…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here