Какво казва бельото й

0
1098

Прашка

Реклама

„Ако любовта е сляпа, защо хубавото бельо е толкова популярно?”
– Анонимен мислител

Това е първото нещо, което човек слага върху себе си, когато започне да се облича. А тъй като облеклото като цяло казва доста за хората, бельото казва още повече. Ако искаш малко информация за връзката между бельото на твоето момиче и характера й, чети нататък…

Обикновените гащи

Гащи

Според някои са старомодни, според други – много удобни. Това са традиционните, добри стари гащи, които обаче се намират в две разновидности – напълно „бабешки” (памучни, безцветни и дълбоки) или стилни и цветни.

Какво значат първите? Жените, които ги предпочитат, смятат, че комфортът е по-важен от стила. Желанието за удобство за тази жена е водещо, което говори, че тя е преди всичко практична и перфекционистка почти във всяко отношение (с изключение на стила). Според някои тълкувания жените, които обичат този тип бельо, не се стараят да впечатлят с начина си на обличане (или поне с бельото си). Според други те искат да привлекат мъжа до себе си не чрез секси бельо, а по други начини.

Колкото до стилната разновидност на гащите, или бикините, те говорят за доста балансирана личност, която еднакво много цени удобството и сексапила си. Освен това тя не е готова да направи компромис нито с едното, нито с другото, което може да говори за доста голяма упоритост.

Бикини

Боксерки и прашки…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here