Какво искат да чуят жените в леглото

0
1111

Жената по природа е словесно създание. Затова на дамите им харесва да четат еротични книги,Обичаме прашки! лесно се заплесват по сапунени опери и обожават мъже с чуждестранен акцент. Тези неща карат жените да се чувстват така, както се чувстваме ние, когато видим красива жена с големи гърди.

Реклама

С една дума, нещата, които възбуждат жените, са различни от тези, които възбуждат нас. Но от женската любов към думите идва един полезен за нас извод. А именно, ако успеем с няколко думи да нарисуваме на въпросната жена една еротична картина, тя вече е настроена на съответната вълна. Затова в наш най-голям интерес е да се научим да казваме подходящите неща. И така, ето ги най-добрите думи, които можеш да кажеш на една жена, след като вече си я отделил от тези досадни дрехи:

“Искам да те накарам да се чувстваш добре / прекрасно / невероятно…”
Простичко и много ефикасно. Прекрасен начин да я накараш да се отпусне и да я убедиш, че е направила добър избор, като си е легнала с теб. За максимален ефект й го кажи преди или по време на любовната игра.

“Харесва ми как стенеш по време на оргазъм”
Ако познаваш добре приятелката си и знаеш, че тя наистина е стигнала до оргазъм, тогава тази реплика е за теб. Понякога, дори когато наистина свършва, на жената може да й е неловко да вика. Но повечето мъже обичат жената да стене в леглото, защото това ни помага да разберем, че наистина й доставяме удоволствие. Затова я окуражи да вика, като й кажеш колко много това ти харесва.

“Имаш толкова страхотно…(дупе, гърди… – която част от тялото си избереш)”
Жена в леглото Избери любима част от тялото й, но някоя, за която знаеш, че и тя харесва. Така няма да има противоречие между мненията ви. Жените са известни с това, че се засягат от несполучливи комплименти по отношение на части от телата им, така че стъпвай внимателно.

“Харесва ми вкусът ти. Бих могъл да стоя тук долу с часове”
Това я уверява, че на теб ти харесва да й правиш орална любов и че миризмата там долу ти харесва. Можеш да го кажеш в кратка пауза по време на оралния секс или веднага след него. Вероятно най-добре звучи, когато се казва със сериозен, полуизтощен глас.

“Какво си представяш в момента?”
Така ще я накараш да говори за сексуалните си желания и да участва в създаването на подходящата атмосфера. Тук идеята е да й помогнеш да сподели всякакви тайни фантазии или желания, които иначе не би казала.

“Толкова е хубаво! Обичам когато…(правиш еди-какво си)”
Това отново има за цел да я накара да се чувства комфортно (и добра в това, което прави) и така тя даже ще се постарае да го прави още по-добре. И още нещо – когато знае, че едно нещо ти харесва, тя ще го има предвид и следващия път.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here