Какво да направиш, ако не си в настроение за секс

0
507

Тя те чака... В леглото те чака изключително горещо парче, при това само по бельо и с огромно желание да се развихрите между чаршафите. НО твоята енергия за секс е доста под допустимия минимум. Без значение дали си работил твърде много днес или нещо друго, факт е, че хич не ти е до секс. Все пак обаче не можеш да се оттеглиш така безславно и искаш да направиш, каквото можеш. За да разбереш какво точно можеш да сториш в различните случаи на липса на сексуална енергия, чети нататък, vratovrazka.bg знае отговорите!

Реклама

1. Ако си се нахранил като доброто прасе…

Вечерята ти не е била от най-леките – пържола със сос, картофки със сирене, салата, десерт… И порядъчно количество бира или винце. Резултатът е ясен – чувстваш се натъпкан. И никак е ти е до секс.

За да се представиш добре, първо вземи нещо против киселини, това ще облекчи чувството на натъпканост. После се пораздвижи наоколо, поскачай и т.н., за да улесниш храносмилането. (Е, гледай да не те видят много хора, докато бягаш на място!)

Друг вариант е да седнете с момичето да гледате някой филм – така, докато той свърши, вечерята ти вече няма да те притеснява. А ако имаш газове, мини през банята, преди да се установите в спалнята.

Вече сте в леглото…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here