За презервативите

0
686

ПрезервативВ началото бяха… египтяните! Изобретили прототипа на електрическата крушка, пирамидите и още какво ли не, древните поклонници на бог Ра били споходени и от гениалната мисъл за презерватива. Дали подшушната от извънземни или не, първата идея за кондом е именно тяхно дело.

Реклама

1000 г. пр. Хр. е началото на една нова ера, наречена Контрацепция. Преминал от ленен калъф в най-ранната си форма, през животинско черво или вулканизирана гума по-късно, днес презервативът блести в латексовата си лубрикантна обвивка – по-красив, по-удобен и по-сигурен от всякога.

Презерватив Освен да предпазва от полово предавани инфекции и да предотвратява бременност без странични ефекти, презервативът може и да забавлява. Борейки се за място на пазара, производителите на презервативи развиват и подобряват този контрацептивен метод като раждат идеи, почти толкова уникални, колкото тези на египтяните. А ето и няколко примера за най-добрите постижения на човешкия гений, безграничен когато става дума за удоволствие. (За по-голямо удобство сме посочили марките и цветовете на опаковките на подбраните презервативи.)

Презерватив “Life Styles” предлагат доста богат асортимент от забавните латексови калъфчета:

В синя опаковка са 3 презерватива със специална форма. Първият вид е леко разширен в областта, където се разполага главичката на пениса. Това хрумване е идеално средство за естествено преживяване. Вторият и третият вид презервативи, поместени в тази опаковка, са релефни на точки и чертички, гарантиращи екстремно преживяване и даряващи уникално удоволствие.

В розова опаковка са разположени отново тройка забавни кондомчета. Този път те са цветни, с аромат и с вкус. Вкусовете, между които можеш да избираш, са банан, боровинка, ванилия, шоколад и мента, но това вкусово разнообразие може и да доведе до инциденти, особено ако гаджето ти e злоупотребило с алкохол или е на диета.

В лилава опаковка са обвити презервативи със специална форма за повече удоволствие. В областта на главичката са разположени две бабунки, които доставят също толкова голямо удоволствие на мъжа, колкото и на жената. Определено добра идея.

Оранжева е кутийката на презервативите със затоплящ лубрикант…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here