Да си направим тройка!

0
1322


Сексуалните
ни фантазии често включват: мен, една жена и… още една жена. Тройките заемат челно място сред еротичните ни мечти. Къде обаче е границата между фантазия и реалност?

Реклама

Тройка?

Ако нямаш сериозна приятелка и попаднеш на две момичета, които умират от желание да си легнат и двете с теб, тогава няма какво да говорим – запаси се с презервативи и приеми искрената ни завист. Ако обаче имаш връзка и ти хрумне да предложиш на приятелката си да вземете още едно момиче в леглото, трябва доста повече обмисляне на нещата.

Един от първите проблеми, с които ще се сблъскаш, е различното разбиране на двата пола за тройките. Ако ти си фантазираш за тройка, тя е две момичета и ти. Ако жена си фантазира за тройка, тя е двама мъже и тя. Затова повечето жени няма да скочат на врата ти, когато поискаш още едно момиче, и няма да ти кажат, че нямат търпение да го направите.

Тройка?В една сериозна връзка жената може да е против тази идея по много причини. Първата и най-важна е ревността. Мисълта, че ще трябва да те дели, дори за една нощ, за нея е също толкова плашеща, колкото е за теб идеята друг мъж да пипа приятелката ти. Затова, ако тя не е готова за това и не иска друга жена около теб, не се опитвай да я убеждаваш. За тройка е необходимо и тримата да са много сигурни в това, което правят. И ако приятелката ти го направи, само защото ти си настоял и само за да ти угоди, това може да се окаже много опасно за връзката ви. Ако при идеята за тройка тя реши, че не ти е достатъчна, обясни й, че това не е така, но не я притискай. Ако идеята не й харесва, с молби няма да стане, а ако й харесва, дори в началото да не се съгласи, може по-нататък и сама да повдигне темата.

Има и друго – колкото и невероятно да ти звучи в първия момент, възможно е и у теб да се появи ревност. Вярно е, че гледката на две жени, които се целуват или докосват, е възбуждаща, но има мъже, които биха могли да ревнуват приятелката си даже от жена. Това важи особено ако двете жени са бисексуални по принцип – тогава като нищо на мъжа може да му хрумне, че другата жена ще му отмъкне приятелката. И такива неща са се случвали.

Но пък има го и този случай, в който всички са „за”. Тогава…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here