А сега… малко стриптийз! – Ние също можем да го правим!

0
579

6. Целувай я, докосвай я и я дразни
Докато се събличаш, приближавай се до нея отвреме навреме и я целувай по устните и тялото. Доближи се достатъчно, за да може тя да те докосне, но ако се протегне към теб, се отдалечи.

Реклама

7. Накарай я да стане и да танцува с теб
Стриптийз Когато вече си почти гол, вземи я за ръка, накарай я да стане и се притисни към нея, за да танцувате заедно. Така можеш да я съблазниш още повече, преди да дойде съществената част.
А ако не си много добър в танците, просто поклащай бедра и се завъртай леко настрани, за да може тя да те гледа от различни ъгли. О.К. ако и това не го можеш, просто зарежи, хвърли я на леглото и я изчукай (все пак явно зарязахме романтиката някъде около поклащането на бедрата). Не забравяй обаче, че след подобно изпълнение рейтингът ти ще замръзне някъде около абсолютната нула (-273 С) .

Сценарий на операция “събличане”:
Събличането наистина може да бъде забавно, но ти не би искал да стане смешно. Затова нека не се оказва, че в края на стриптийза си само по… къси чорапки!

Затова ето реда, по който трябва да свалиш дрехите си:


1) Свали чорапите си
2) Свали вратовъзката си и й я хвърли.
3) Разкопчай ръкавите на ризата си
4) Разкопчай и самата риза, но не я сваляй
5) Свали колана си и разкопчай панталона си
6) Остави панталона да падне на земята и стъпи вън от него. Тук внимавай много! Моментът е деликатен и като нищо може да оплетеш крака в крачолите и айдеее замина…
7) Свали си ризата
8) Бавно се приближи до нея и я остави да свали боксерките ти

И разбира се… музиката!
На каква музика трябва да се събличаш? Ами, това е въпрос на вкус. Ако смяташ просто да се забавлявате и да се смеете цялата вечер, тогава класическата песен за стриптийз You Can Leave Your Hat On ще е направо чудесна.

Но ако смяташ да танцуваш по всички правила, с щипка еротика при това, тогава избери музика, която и двамата харесвате, без значение каква е. Идеята е да е възбуждащо и за двамата, така че никак няма да е зле и тя да харесва това, което ще пуснеш.

И така,
не се притеснявай да покажеш на своето момиче как се правят тия работи! Кой знае, може това да я окуражи и следващият път тя да се качи на подиума… Което на теб със сигурност ще ти хареса!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here