А сега… малко стриптийз! – Ние също можем да го правим!

0
579

Самият стриптийз.
Стриптийз костюм
Когато решиш, че искаш да направиш стриптийз за своята приятелка, има някои неписани правила (които ей сега ще бъдат написани), с които трябва да се съобразиш. Ето какво трябва да имаш предвид:

Реклама

1. Не се събличай съвсем гол!
Винаги трябва да оставяш нещичко на въображението. Не си мисли, че ако свалиш всичките си дрехи с едно яростно движение и се нахвърлиш на твоето момиче като на плячка, тя ще остане очарована. По-вероятно е да й се прииска да избяга! Не бързай и остави една дрешка на себе си. Все пак трябва да оставиш и на гаджето си да направи нещо! Мисля, че е ясно коя точно дрешка трябва да остане на теб – бельото ти.

2. Никакви, ама никакви леопардови прашки!
Жените не очакват всички мъже да имат тяло като на Аполон, но дори и ти да го имаш, недей да се хвърляш към прашки! Повечето жени не си падат по тях. Най-доброто попадение са боксерките. Така тя вижда очертанията на твоята гордост и то в симпатична опаковка.

3. Костюмите обаче са приемливи
Пожарникарски костюм Приятелката на едно момче от екипа решила, че е много секси, когато след официално парти двамата се прибрали вкъщи и той започнал да съблича бавно официалния си костюм. Не е лоша идея и да използваш униформа на пожарникар например, но спонтанността все пак е за предпочитане.

4. Упражни се предварително
Трябва да си наясно къде и какво ще правиш. Да, може би усещаш накъде бием – и без това се оглеждаш в огледалото, защо докато го правиш, не пробваш да събличаш бавно дрехите си, за да видиш как изглежда отстрани? Наблюдавай движенията си и прецени с кои дрехи свалянето ще ти бъде по-лесно и с кои – по-трудно. (ако те е страх, че изглежда твърде гейско, мисли за крайната цел, все пак и професионалистите трябва да се упражняват нали?)

5. Имай смелостта да се смееш на самия себе си
Повечето мъже нямат таланта на стриптизьори, така че не се шашкай и не приемай нещата твърде насериозно. Няма проблем да се смееш или просто да се усмихваш отвреме навреме. Така и на нея ще й е по-комфортно, а следователно и ти самият ще се чувстваш по-добре в своята кожа… и без нищо друго върху нея!

6. Целувай я…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here