А сега… малко стриптийз! – Ние също можем да го правим!

0
681

ACDCПредставата за теб самия, събличащ дрехите си една по една, докато поклащаш бедра в ритъма на някаква музика (The Jack на ACDC например) може да те кара да се смееш неудържимо и да си казваш “Аз?!? Никога!”, но този сценарий би могъл да бъде забавен и еротичен, ако се постараеш да го направиш както трябва.

Реклама

По начало Стриптийз! повечето мъже не са много талантливи, що се отнася до тазовите движения (хмм, това важи само за дансинга, в леглото няма такова нещо). И все пак едно такова упражнение може да се окаже забавно и интересно. А и приятелката ти най-вероятно харесва това, което ще й покажеш. И така, какво трябва да знаеш, ако си решил да й направиш стриптийз? Ето отговорите от нашето списание само за мъже:

Първо трябва да я настроиш за стриптийз.

СвещиПреди да си започнал да хвърляш дрехите си из цялата стая, трябва да си сигурен, че атмосферата е подходяща. Осветлението например е много важно. Препоръчваме ти да заложиш или на червени крушки – те просто крещят “Секс!”, – или на свещи – при тях пък има невероятна загадъчност.

Трябва да си сигурен, че имаш достатъчно място за действие – последното нещо, което би искал, е в разгара на танца да се спънеш в някоя маса и на приятелката ти да й се наложи да вика Бърза помощ! Е, ако се случи така, след време това ще ви се вижда много смешно, но в самия момент хич няма да ви е до смях!

Също така и двамата трябва да бъдете в подходящо настроение. Сложи я да седне някъде, където лесно можеш да се приближиш към нея, след като си свършил танцовата си задачка. Много важно е да не се държиш като шут, защото последното нещо, което целиш, е тя да ти се смее!

Друг важен момент – очевидно едва ли би тръгнал да се събличаш на музика пред жена, която познаваш от два дни. Това е нещо, което би могъл да направиш за жена, която добре познаваш, с която си имал вече и други забавни моменти.

Самият стриптийз…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here