Защо ме зарязаха?

0
283

Въпрос

Реклама

Причините може да нямат нищо общо с теб. Може вината да е изцяло на бившата ти – вече – приятелка. Само че ако да те зарязват е нещо, което ти се случва по-често, отколкото би ти се искало, при това като ти посочват все едни и същи причини, тогава е твърде възможно и ти да имаш някаква вина.

Най-лесното, което можеш да направиш, е да обявиш, че всички жени са напълно ненормални, не знаят какво искат и не те разбират.

По-трудното е да се опиташ да потърсиш причините за честите си раздели в себе си. И ако има нещо, което провокира приятелките ти да те зарязват, да го промениш.

Виждаш ли себе си в някой от тези 6 типа мъже? Зарязват ли те твърде често? Ако отговорите на тези два въпроса са „Да”, тогава можеш да се опиташ да промениш нещо в себе си.

1. Залепен за нея

Скоч

Жените обичат мъжкото внимание. Обичат и когато един мъж е отдаден на връзката и иска да прекарва време с приятелката си. Само че твърде много от това поведение може да има точно обратен ефект.

Някои мъже не оставят приятелките си да дишат без тях не за друго, ами точно защото вече са били зарязвани и не искат това да се случи отново. Само че точно като се залепят за момичето, то ще реши, че иска да избяга. Това е порочен кръг и единственият начин да го прекъснеш, ако си попаднал в него, е да дадеш малко въздух на приятелката си и да не се опитваш да обсебваш всичкото й време и внимание.

Не забравяй – понякога отсъствието е също толкова полезно за една връзка, колкото присъствието, защото прави желанието на двама души да се видят още по-голямо.

Прочети за женския вариант: Жената-лепка

Прекалено ревнив или твърде мил?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here