Запази връзката ви интересна

0
1191

Двойка

Реклама

Двамата сте заедно от дълго време и това означава, че с романтиката е свършено. Ако си съгласен с това твърдение, то побързай да се приготвиш за скорошна раздяла или за дългогодишна скучна връзка, която тормози и теб, и приятелката ти.

Романтиката често се променя, а в някои случаи дори си отива след определено време. Ако не направите усилие да я запазите и да поддържате връзката си интересна, в един момент всичко, което ви е карало да се чувствате добре заедно, ще изчезне.

Как да запазиш връзката ви интересна и романтична?

Ясно е, че това не зависи само от теб, но ето няколко начина да свършиш своята част:

1. Изненадвай я

Купи й цвете, подари й плюшена играчка или я заведи на непланирана вечеря след натоварен ден. Тези малки жестове са по-важни, отколкото изглеждат, защото й показват, че за теб все още е важно тя да се чувства обичана и приятно изненадвана.

2. Подари й нещо, което тя иска

От няколко дни слушаш за онази гривна, която тя е видяла в магазина и която не е точно в неин стил, обаче много й харесва и май все пак ще си я купи… Ако й купиш нещо, което знаеш, че тя иска, не само ще я зарадваш, но й ще й покажеш, че слушаш какво ти говори. Все пак не го прави за всяко нещо, което тя спомене – не е нужно, а и ще загубиш елемента на изненадата.

3. Бъди спонтанен

Вземи билети за кино или за театър, сготви й, организирай еднодневна екскурзия само за вас двамата. Покажи й, че дори и след като сте били заедно дълго време, все още можеш да бъдеш спонтанен.

4. Вземи й нещо от секс шоп

Сексът е част от хармоничната връзка и искрата в него също трябва да се поддържа. Един начин да го постигнеш е да й направиш подарък от секс шоп – секси костюм, маска, белезници, каквото прецениш. Важното е да е забавно, ново и секси.

Нещо ново, нещо старо

При дългите връзки и двете са важни – и новите неща, които правите заедно, и старите, които са ви събрали в началото. Не забравяй и за едните, и за другите, и ще видиш, че поддържането на интересна, романтична и страстна връзка не е толкова трудно. Още повече, че когато и двамата се чувствате добре заедно, поддържането на интереса не е усилие.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here