Връзката и съвместното съжителство

0
278

Двойка
снимка: sxc.hu

Реклама

Връзките са нещо, което се развива. В началото ходенето на кафе и оставянето на една четка за зъби в банята на приятелката ти са достатъчни. Ако обаче връзката ви стане по-дълга, идва моментът, в който започвате да обмисляте да заживеете заедно. Това е знак, че отношенията ви се развиват, което е хубаво.

Трябва обаче да си наясно, че някои неща ще се променят, когато заживеете заедно. Това не е причина да се откажеш. Напротив, ако наистина го искате, възможните проблеми не трябва да би плащат, а да ви мотивират да ги предолявате.

Ето няколко неща, с които е добре да си наясно, когато решите да заживеете заедно:

1. Връзката ви ще се промени

Когато все още сте на етапа само да излизате заедно, ти отиваш да я вземеш в събота вечер и тя идва в целия си блясък. Облякла е нещо секси, сложила е токчета, гримирала се е и ухае прекрасно.

Когато живеете заедно, тя ще бъде също толкова прекрасна, само че ще ти се случва да я виждаш и в не толкова полиран вид. Ще я виждаш току-що станала от сън, изпотена след фитнеса, изморена след дълъг работен ден.

Това не е кой знае какъв проблем – ако ви е приятно заедно, няма кой знае какво значение, че няма винаги да сте издокарани един пред друг. Просто имай предвид, че връзката ви ще се промени в този аспект.

2. Сексуалният ви живот ще се промени…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here