Ваш личен Свети Валентин

0
295

Двойка

Реклама

Време е да промениш деня на влюбените. Буквално.

Знаеш какво се случва всяка година в началото на февруари – магазините се пълнят с плюшени играчки, сърчица и фигурки на целуващи се птички, прасенца и хипопотами. Междувременно ресторантите постепенно запълват капацитета си за 14 февруари вечерта, а по кината и по телевизията излизат най-лигавите филми.

Ако всичко това не ти понася, а не искаш да разочароваш приятелката си, като й предложиш на Свети Валентин просто да си легнете рано (все пак е делничен ден!), има решение.

Просто смени датата.

Недей да казваш на никого, най-вече на приятелката си. Избери си дата – нека тя да е преди Свети Валентин – и обяви тази дата за вашия личен празник. След което изненадай приятелката си на тази дата с нещо, което си й подготвил. Дали ще й сготвиш романтична вечеря или ще я заведеш на скално катерене зависи само от теб, от въображението ти и от желанието ти да я изненадаш приятно.

Най-добрата страна на този подход? Вие двамата няма да станете част от тълпата двойки, които едва се разминават по ресторанти и барове на 14 февруари. Вместо това ще си имате ваш собствен празник.
Коя дата да избереш? Ти решаваш. Само имай предвид, че колкото по-рано, толкова по-добре – така ще избегнеш така наречения предпразничен дух, който всъщност е един потресаващ триумф на розовото над здравия разум.

Направете си собствен празник преди Свети Валентин, но все пак не забравяй на 14 февруари да й подариш един шоколад или една роза. Това е просто още един повод да бъдеш романтичен и да я изненадаш, като й покажеш, че едно и също нещо може да се празнува и повече от един път.

снимка: Courtney Carmody, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here