Тайна офис връзка

0
296

Офис връзкаЗнаеш за различните аспекти на проблема „секс на работното място”. Наясно си с причините, поради които е по-добре да не се забъркваш с колежка. И все пак някои неща са по-силни от нас. И докато в един момент се чудиш редно ли е, не е ли, в следващия вече пробваш дали бюрото ти е удобно за секс.

Реклама

Добре, станало е. И сега какво? Ами, ако решиш, че има причини да криеш новата си връзка, трябва да знаеш как. Тези причини могат да са най-различни – самата атмосфера в офиса, политиката на компанията, неодобрение от страна на шефа към подобни неща; или пък ако някой от вас си има официална половинка (и това се случва); или пък ако някой от вас има обожател или бивше гадже в офиса.

Каквато и да е причината, ти решаваш, че аферата трябва да остане тайна. Което обаче не е много лесна задача.

Офис връзкаПромяната

Тя не трябва да се усети. Не трябва да правиш нищо по-различно от това, което си правил до вчера. Ако досега не си работил насаме с въпросната колежка, сега не е моментът да започнеш. Това важи за обяд, кафе и всякакви други дейности. Но внимавай – тук има опасност да изпаднеш в другата крайност и да започнеш да избягваш въпросното момиче, само защото след работно време смяташ да й свалиш дрехите. Това също не е добра тактика, защото предизвиква точно същото подозрение, както и прекаленият интерес.

Изкушението

При подобни връзки, особено в началото, изкушението да се скриете някъде за десет минути е особено силно. В тези случаи трябва повечко внимание, особено ако тоалетната е обща и не се заключва. И не забравяйте, че ако решите да се усамотите за малко в банята, не трябва да ви виждат нито да влизате, нито да излизате заедно. Също така внимавай да не остане някое незакопчано копче по някого от двамата.

Да се похваля?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here