Първото й идване у вас

0
293

Двойка

Реклама

Във всяка нова връзка идва моментът, в който тя за пръв път идва у вас. Може да имате уговорка да гледате филм, а може и да смятате да „гледате филм” (като не забравяте да се снабдите с презервативи) – поводът няма особено значение. Важното е първото й впечатление от мястото, където живееш. А, както знаеш, жените са доста наблюдателни.

Парцал и четка

Чистотата е странно понятие, в което жените влагат доста повече неща от нас. За тях да си сритаме чорапите под леглото не е чистене. Затова, за да не развалим всички шансове за една приятна/страстна вечер, трябва да се съобразим с женския стандарт за чистота.

Банята е може би най-коварното място. Една жена ще види всичко в нея – плесента по плочките, праха по поставките за козметика, петната по огледалото. Също така, ако не обичаш да чистиш тоалетната, това със сигурност ще й направи впечатление.

Останалата част на къщата е по-лесна – една прахосмукачка и забърсване на праха са почти всичко, от което имаш нужда. Не прекалявай с препаратите – силната им миризма показва, че си чистил специално за случая.

Прибери нещата, които се търкалят по пода и скрий всичко, което не би искал тя да види (например календара с голи жени от 1998 г., който си пазиш като спомен от ученическите години).

Не се престаравай

Все пак прекалената чистота не е толкова привлекателна. Никой не иска стерилен дом, а ако никъде няма петънце или книга, която не си е на мястото, това е по-скоро плашещо.

Скрий следите от бивши гаджета…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here