От срещи до връзка

0
262

СилуетиВторо – дали тя става за сериозна връзка?

Реклама

ОК, правите страхотен секс и се забавлявате чудесно в няколкото часа на ден, които прекарвате заедно. Дали обаче това ще продължи, когато връзката ви вече е сериозна?

Вероятно най-важният въпрос, на който трябва да си отговориш, е дали й вярваш. Дали можеш да й довериш своя тайна, дали можеш да я помолиш за помощ, дали можеш да разчиташ на нея. Също така, замисли се дали имаш някакви съмнения в нея по отношение на други мъже. Притесняваш ли се, когато тя общува с мъже? Ревнуваш ли? Тя дава ли ти поводи?

Друг фактор е отношението на приятелите и семейството ти към бъдещата ти сериозна приятелка. Не че то трябва да е определящо, но често близките ти хора могат да видят нещата по-ясно от теб. Ако те се чувстват добре с приятелката ти, това е добър знак за бъдещата ви връзка.

Също така, не пропускай да провериш дали тя няма някой твърде голям недостатък. Например дали не е жена-лепка, която ще се впие в теб в момента, в който връзката ви стане сериозна, и няма да те пуска сам до магазина.

Имай предвид и дали тя има свой собствен живот – приятели, хобита, професия. Дали се развива в някаква посока. Ако няма такива неща и единствената й цел е да си намери мъж и да се „установи”, тогава връзката ви може да не е това, което ти си представяш.

Трето – не е нужно да прибързвате

Дори и двамата да сте готови да преминете от относително неангажиращи срещи към сериозна връзка, това не значи да бързате. Тези неща обикновено се случват със собствена скорост и няма смисъл да я увеличавате изкуствено.

Четвърто – връзката не значи скука

В момента, в който решите да преминете от срещи към връзка, идва известна сигурност в отношенията ви. Това може да ви изиграе лоша шега – ако преминете към някаква рутина и спрете да правите нови неща заедно, тогава новата ти връзка е в опасност.

Пето – не би трябвало да е трудно

Ако двамата с потенциалната ти приятелка се чувствате добре заедно, преходът към по-сериозни отношения не би трябвало да е труден и мъчителен или да го усещате като задължение. Напротив, би трябвало да е естествен и да не причинява проблеми помежду ви.

снимки: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here