От срещи до връзка

0
257

Двойка

Реклама

Преходът от срещите с едно момиче до започването на истинска връзка с нея не винаги е лесен. Дали е време да го направите и дали това изобщо е добра идея?

Първо – искаш ли да се обвържеш

В момента, в който връзката ви стане сериозна и премине от срещи за по кафе и секс към избиране на пердета за бъдещия ви дом, може да се окаже, че ти всъщност не искаш връзка. А това е нещо, което е добре да разбереш навреме.

Затова се запитай – защо искаш връзка? Защото ти е по-лесно да имаш постоянна приятелка и да разчиташ на редовен секс, отколкото да забиваш различна мацка всяка вечер? Това е лоша причина. Ако искаш да преминеш от срещи към връзка само заради удобството, по-добре помисли пак.

Също така, готов ли си да полагаш усилия в новата връзка? Да си спонтанен и оригинален, да я изненадваш, да си грижовен и внимателен? Да я изслушваш, когато е имала лош ден, и да забелязваш новата й прическа? Помисли върху тези въпроси, преди да преминете към фаза ”сериозна връзка”.

Тя също си мисли за тези неща и те оценява като потенциален сериозен приятел. Оценява например отношението ти към нейното семейство. Ако си враждебен и не искаш да отидеш на вечеря у техните, това за нея е знак, че връзката между вас няма да се получи.

Друго, по което тя те оценява, е отношението ти към непознати, най-вече към келнери и друг обслужващ персонал. Ако си груб с тях, това ще я накара доста да си помисли дали си струва да се обвърже с теб.

Второ – дали тя става за сериозна връзка?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here