Малки изневери

0
251

Малки изневери

Реклама

И изневери ли са те наистина?

Въпреки че съм ги нарекъл „малки изневери”, тези неща всъщност изобщо не са изневери. Макар че някои жени не биха се съгласили с мен.

Стриптийз клуб

Изневеряваш ли на приятелката си, ако отидеш на стриптийз? Не, разбира се. Вероятно много жени не са фенки на идеята гаджетата им да ходят на стриптийз, но колкото и да те гледа приятелката ти накриво, не, не си й изневерил, като си погледал друг чифт цици.

Жена-приятелка

Най-добрата ти приятелка е жена. Споделяш с нея почти всичко, приятно ти е да си говорите, включително и за връзките си, и в отношенията ви няма нищо сексуално. Понякога ходите заедно да тичате в парка, а когато тя е без гадже, те вика да й помогнеш да премести някой шкаф. Това също не е изневяра, макар и да означава време, прекарано с друга жена, по простата причина, че е приятелство.

Танц с друга жена

Завъртял си някоя колежка – може би дори прилично красива – на дансинга на коледното парти? Не, няма причина да се оправдаваш или извиняваш за нещо такова на приятелката си. Това е просто танц.

Привличане към друга жена

ОК, имаш секси колежка или приятелка. ОК, когато тя е с тясна пола, хвърляш един поглед. И толкова. Не, това не е изневяра, защото е просто един поглед. Дори и лекото привличане към друга жена не може да се нарече изневяра, докато е мимолетно и докато ти не правиш нищо по въпроса.Кога изневерите порастват?

Разбира се, нещата са различни при различните хора и двойки. Колкото и невинно да ти изглежда да се отбиеш в стриптийз клуб, има нещо, което ще направи това забавление изневяра и то е твоето отношение. В момента, в който започнеш да предпочиташ еротичните изпълнения на професионалистките пред тези на собствената ти приятелка, е време да се замислиш.

И още нещо

А, да, за малко да забравя. Не, не е изневяра, ако понякога си фантазираш за Меган Фокс или си мислиш как ли изглежда Скарлет Йохансон без дрехи. Фантазиите за известни личности са нещо съвсем нормално, както за нас, така и за жените.

Женската гледна точка по въпроса написаха приятелите ни от Yellow.bg.
yellow_logo
Можеш да я прочетеш тук.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here