Компютърни игри за двама

0
344

МишкаОнлайн списанието за мъже ти предлага начин да накараш приятелката си да играе компютърни игри с теб, при това съветът е от жена, така че няма грешка!

Реклама

Както знаеш, компютърните игри са нещо, което увлича мъжете от 5-годишна възраст нататък, та чак до 50-60 и нагоре. Ако някой преброи мъжете и жените, които играят игри, ще се види, че мъжете се много повече. Syberia 2Разбира се, тук нямам предвид игри като Solitaire, белот или минички – те са интересни повече на жените. Говоря за големите, сложни компютърни игри, които мъжете играят с часове и дни и от които много трудно могат да бъдат откъснати.

И така, може би ти се е приисквало приятелката ти, вместо да се чувства пренебрегната докато ти висиш пред компютъра, отдаден на поредната игра, да се присъедини към теб. Ако не ти се е приисквало още, може все пак да продължиш да четеш, защото никога не е късно да ти се появи такова желание.Syberia 2

Първото, което бих те посъветвала – говорейки от личен опит, – е да забравиш за игрите с преследване и убиване. Вероятно има и жени, на които това ще им хареса, но мисля, че повечето няма да се заинтересуват от някакъв здравеняк, който обикаля и трепе лошите.

При мен подействаха игрите от жанра Quest (Adventure също става). След като пробвах една такава, вече не само нямах нищо против да играя игри заедно с приятеля си, но дори исках аз да седя пред компютъра, а не той, и аз да върша повечето неща. Конкретната игра беше Syberia 2. Пристрастих се веднага! Толкова ми хареса…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here