Кога аз става ние

0
212

Колко дълъг е пътят от „Аз ще дойда” до „Ние ще видим дали можем да присъстваме”? Иначе казано, как можеш да разбереш, че връзката ти с твоята приятелка вече е в първо лице, множествено число?

Реклама

Двойка

А – още си само ти; Б – вече сте „ние”.

Подаръци

Когато твой приятел има рожден ден:

А. Имаш идея какво иска той и му го купуваш. Ако нямаш идея, взимаш от любимия му алкохол и го изпивате заедно.

Б. Приятелката ти ти помага да изберете подаръка. Настоява за опаковка и панделка, както и за картичка, на която пише: „От нас двамата с много любов.”

Планове

А. Ако предстои някакво събитие, те канят в единствено число и ти решаваш дали да отидеш сам или не.

Двойка

Б. Канят те с думите: „Ще се радваме да дойдете.” (подсказка: не ти говорят на „вие”).

Вкъщи

А. Двамата с приятелката ти живеете на различни места и отвреме навреме тя идва у вас или ти у тях. Или нямаш сериозна приятелка.

Б. Практически живеете заедно, заедно решавате въпроси с интериора, разходите и т.н., ако трябва да се боядисва, избирате цвета заедно.

Родителите

А. Нямаш никакво намерение да се запознаваш с нейните родители, нито тя с твоите, а камо ли едните и другите родители помежду си.

Б. Родителите ви се познават и като се видят, повдигат въпроса за внучета.

Разбира се, за да стигнеш от А до Б трябва не малко време. Друг е въпросът как ти ще се отнесеш към превръщането в „ние”. При всички случаи, ако искаш да си с това момиче, множественото число няма защо да те плаши. Да, в началото е стряскащо, но в крайна сметка ти също си участвал в пътя от А до Б.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here