Кариерата срещу връзката

0
169

Кариерата срещу връзката

Реклама

Ставаш рано сутринта. Имаш работна среща, за която трябва да прегледаш някои документи. Правиш го, докато пиеш кафето си и слушаш прогнозата за времето. Като влезеш под душа, се сещаш, че след два дни с приятелката ти имате годишнина. По дяволите, съвсем беше забравил. Какво си говорехте? Нещо за онази хижа, където бяхте през лятото? Или беше друго?

Бързайки за работа, осъзнаваш, че май няма да можете да отидете никъде този уикенд. В офиса е лудница и срещата, за която бързаш, е само началото на още задължения, които няма да ти позволят да отидеш никъде, дори и в събота и неделя. Трябва да се обадиш на приятелката си и да й обясниш. Само че покрай работата забравяш. И нещата стават още по-зле.

А денонощието има само 24 часа и времето чисто и просто не стига.

Само че това не е причина да пренебрегваш кариерата си. Нито приятелката си. Нито която и да е част от живота си. Всичко, което ти е необходимо, е добра организация на времето.

Кариерата срещу връзката1. Работата преди гаджето

Има такива моменти, в които трябва да работиш много. И това е нормално. Обясни го на приятелката си колкото можеш по-рано и й обещай, че когато периодът отмине, ще си наваксате пропуснатото време. Междувременно се опитай, колкото и да си зает, да й пратиш някое съобщение или да й звъннеш в някоя почивка – това ще ти спести разочарованието й от липсата на време за нея.

 

2. Гаджето преди работата – кога нещата стоят по другия начин…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here