Какво да подариш на приятелката си за Коледа

0
626

Ако беше решил да минеш с ръчно нарисувана картичка за Коледа, имаме новина за теб. Номерът може и да мине. Ако подаръкът е за майка ти. И ти си на 6. За гаджето ти обаче нещата са малко по-различни.

Реклама

За да не си блъскаш главата дълго и безплодно над въпроса „Какво да й подаря за Коледа?“, Vratovrazka.bg намери няколко идеи за подарък за приятелката ти. Така ще си спестиш и мисленето, и рисуването. Пък и ще имаш време да пиеш по бира с приятели, вместо да обикаляш магазините в студа. Ето ги и нашите коледни предложения:

РокляРокличката на Снежанка

Като вземеш такава рокличка на приятелката си, ти ще я накараш да се почувства палава и секси, а визуалната стимулация за теб дори няма да я коментираме.

Рокличката е тематична за идващите празници и с нея приятелката ти може да обърне представите ти за Коледа на 180 градуса. На бас, че вече няма да искаш дядо Коледа да ти носи подаръците!
Цена: 85 лв. Купи тук

Бельо

Добре, че бельото отдавна не е само черно и бяло. Този комплект например е едно по-екстравагантно предложение, което може много да се хареса на приятелката ти, ако това е нейният стил. Ако си забелязал, че тигровите шарки имат място в гардероба й, тогава тази идея е точно за теб. Само внимавай при избора на размер.

Комплект
Цена: 157 лв. Купи тук от Boutique Deja Vu

Нещо уникално

Жените си падат по оригинални подаръци. Коледа е добър момент да й подариш нещо, което тя няма да види у някоя приятелка на другия ден.

Харесахме тази кутия за бижута, защото е точно такъв уникален и готин подарък. Направена е ръчно от глина. Ако имаш вдъхновение да си още по-оригинален, можеш да сложиш нещо в някое чекмедже – бижу, малка картичка или гениалното предложение по-долу. Със сигурност ще вземеш наградата за оригиналност.

Кутия за бижута
Цена: 55 лв. Купи тук

Едно гениално предложение

То идва от Triumph – ваучер за бельо на стойност 50 или 100 лева. Гениалното на предложението е, че докато ти си стоиш на топличко и си пийваш с приятели, гаджето ти ще е заето да ти избира изненада. Защото в крайна сметка тя ще носи бельото, но зарадваният ще си ти. Друг плюс на предложението е, че няма да ти се налага да се занимаваш със сложните чашки B, C, D… Защото ако вземеш да развиваш математически формули за размера на женското бельо, празниците може да свършат, а ти да не разбереш, наведен над чертожния лист с молив зад ухото.

Ваучерите са в елегантни кутийки, което ти спестява и опаковането на подаръка.

Колекцията на Triumph можеш да разгледаш тук.

Ваучер от Triumph

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here