Как да я впечатлиш без достатъчно пари

0
288

А можеш да избереш и още по-лесен вариант – готова храна. Вземи нещо китайско, ако знаеш, че тя го обича, разбира се. Или изобщо нещо, което не се готви.

Реклама

Тя със сигурност ще хареса жеста ти, а луксозния ресторант можеш да го оставиш за някой специален случай, тъкмо дотогава финансите ти ще се съживят! А ако не остане очарована и накрая на вечерта каже „Май трябваше да отидем на някой хубав ресторант…”, тогава мисля, че изводът е ясен. Прекалено е меркантилна!

2. Искаш да й подариш нещо специално…

Тук има
едно основно правило. Вярно е, че има малки подаръчета, които би могъл да й поднесеш и които са едновременно сладки и не много скъпи. Такива са малките плюшени играчки. Подари й роза!НО, ако искаш да й подариш парфюм например, недей да й взимаш нещо евтино! Просто при парфюмите не става. По-добре не й взимай парфюм, отколкото да се излагаш с нещо, което ухае повече на спирт, отколкото на нещо хубаво.
Вместо да си блъскаш главата за евтин подарък, по-добре зарежи идеята. Вземи й просто една червена роза и пакетче презервативи и отидете някъде да ги употребите (презервативите, не розата)!

3. Изведи я сред природата!

Има
куп нискобюджетни начини да забавляваш едно момиче на открито, особено при топло време. Ето нашата идея: почти всяко населено място в България има едно от следните неща близо до себе си: планина, море, река, минерални бани, някое забележително място с историческо или природонаучно значение… Понякога до тези места даже се стига с градски транспорт. Заведи я сред природата!Така че, вземи момичето под ръчичка, метнете се на някой смрадлив автобус и прекарайте цял ден на въпросното място! Още по-добре би било, ако си приготвите суха храна и си направите пикник на открито. От това по-голяма романтика трудно може да се измисли!

Накрая пак ще ти кажа, че безпаричният мъж не е особено привлекателен за жените. Но ако това е само за кратък период от време, не се шашкай и не спирай да показваш внимание към приятелката си. Както казахме, за това има и евтини начини. Ако обаче този период стане по-дълъг, трябва да се замислиш и да вземеш нещата в свои ръце – да си намериш друга работа например. Вярно е, че парите не са всичко на този свят, но все пак са важни…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here