Как да я впечатлиш без достатъчно пари

0
321

Парите свършват... Точно в момента доста си я закъсал с парите (направо са потънали някъде!), чакаш заплата или нещо подобно и настроението ти е обяснимо гадно. Знаеш, че жените не си падат по мъже, бедни като църковни мишки, и въпреки, че кризата е временна, светът ти се вижда крив. Искаш да направиш нещо за гаджето си или за момичето, което си започнал да сваляш, като например да я заведеш на луксозен ресторант или да й купиш хубав подарък. Но как, като през следващите дни нямаш изгледи за финансови постъпления, но затова пък се очертават достатъчно много разходи и сметки?

Реклама

Да, вярно е, че бедният мъж не е магнит за жените. НО има и нещо друго. Първо, има нещо, което дразни жените много, много повече – свидливецът. Има много мъже, които нямат никакви финансови грижи, и все пак нямат никакво желание да подарят нещо на приятелките си. А това е много по-лошо от временната финансова дупка! Ако имаш ЖЕЛАНИЕ да направиш нещо за нея, това вече е нещо!

Второ – затова всъщност сме седнали да пишем, – можеш да изразиш любовта и вниманието си към твоето момиче и без да си милионер! Как?
Ами, идеите са много, ние само ще маркираме основните.

1. Скъп ресторант?

Сготви й! Вярно е, че никоя жена няма да откаже да я поканиш на специална вечеря, но не е задължително това да е в ресторанта на петзвезден хотел. Много мило би било например да й сготвиш вместо това! Да, знаем, че най-вероятно си от тези 99% мъже, които не могат да готвят манджи, по-сложни от яйца на очи. Но дори да нямаш грам кулинарни умения, не се отчайвай! Има достатъчно неща, които би могъл да приготвиш много лесно – спагети например, – и в същото време да станат много изискани и вкусни. Прибави бутилка вино (едно хубаво бяло вино можеш да купиш и за 6-7 лв.), няколко свещи, музика… Можеш да вземеш и сладолед за десерт – на него няма какво да му се приготвя, просто го слагаш в чаши за шампанско.

А можеш да избереш и още по-лесен вариант…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here