Как да я убедиш да не се нанася у вас

0
124

Двойка

Реклама

2. „По-добре е да имаме две жилища”

Твоят апартамент е близо до любимото ви заведение, където обичате да купонясвате. Нейният пък е в тих и спокоен квартал и е идеален за вечерите, когато просто ви се седи пред телевизора и отвън не се чуват пиянски песни.

Имате по малко от всичко, защо да се лишавате от това, като изберете да имате само едно място­?

Нещо повече, еднообразието на обстановката може да доведе до еднообразие във връзката. Да се храните винаги на една и съща маса, да правите секс винаги в едно и също легло – и най-развинтената фантазия понякога не може да се пребори с рутината.
Като си започнал, прибави и възможността за еротични игри, които ще добавят разнообразие към сексуалния ви живот. Когато живеете на две различни места, можеш да отидеш у тях, облечен като пощальон, и да й обясниш, че има пратка за нея. Само че я носиш под дрехите си и на нея ще й се наложи да те съблече, за да си я получи.

3. „Имаме различни навици…”

Мила, много искам да живеем заедно, обаче мисля, че имаме твърде различни навици и това може да ни се отрази на връзката…

Това даже не е лъжа. Съобразяването с друг човек може да е доста трудна задача. Ти обичаш да стоиш до късно пред компютъра, а тя иска да си ляга рано, за да събере 10 часа сън за красота. Ти обичаш да набиваш пържоли, а тя мъкне в кухнята някакви овесени истории, които те ужасяват. Да не говорим за домакинските задължения, чието разпределяне също може да доведе до проблеми.

За да докажеш, че си прав, пробвай някой път, когато тя е останала да спи у вас, да й покажеш колко е сложно да живеете заедно. Пречкай й се, чукай на вратата на банята, докато тя е вътре, обяснявайки, че работата е много спешна, без да искаш увеличи радиото, за да чуеш каква е пътната обстановка, докато тя още спи. (Все пак не се престаравай, ако не искаш тя съвсем да се отчая от теб и направо да ти бие шута.)

И когато дойде време да се обясняваш защо не искаш да живеете заедно, не забравяй да й кажеш, че не искаш нито ти, нито тя да променяте навиците и начина си на живот.

4. „Мисля, че не сме готови за това”

Като поставяш връзката ви на първо място, изглеждаш добре в нейните очи. Целта ти тук е да обясниш, че съвместното съжителство може да доведе до напрежение във връзката ви. И ти не искаш да поставяш на изпитание отношенията ви. Може би е по-добре да изчакате малко?

Виж още: Какво мислят жените по темата

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here