Как да поддържате връзката си интересна

0
1199

Двойка
снимка: mikebaird, Flickr

Реклама

Дългите връзки са сложно нещо. При повечето от тях рано или късно се появяват моменти на еднообразие, които се отразяват много зле на връзката.

Това обаче не е неизбежно. Има начини да поддържате връзката си интересна и да продължавате да си прекарвате добре, независимо че сте били заедно дълго време.

Ето няколко начина да поддържате взаимния си интерес:

Събирайте се с приятелите си

Едно от най-лошите неща за една връзка е двамата да прекарвате цялото си свободно време заедно, без други хора наоколо. Напротив, много по-добре за връзката ви е да общувате с приятелите си – и с нейните, и с твоите. Дори не е задължително да ги делите – някой път просто можете да поканите на гости и едните, и другите. Времето, в което сте заедно, но не сте залепени един за друг, е много полезно за връзката ви.

Прекарвайте време разделени

Това може да е доста трудно, ако имаш връзка с човек, когото наистина обичаш и цениш и с когото обичаш да прекарваш цялото си свободно време.

Само че за дългите връзки е особено важно всеки да запази личното си пространство, да прекарва време без другия и дори да прекарвате по някоя нощ разделени отвреме навреме. (Не става дума да спите с други хора.)

Това ще накара и двама ви да си липсвате, което ще направи срещата ви след това по-вълнуваща (ще ви напомни за началото на връзката ви).

Изненадвайте се…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here