Нейният най-добър приятел

0
531

Приятели

Реклама

Трябва ли да се притесняваш, ако най-близкият приятел на приятелката ти е мъж?

Въпросът дали един мъж и една жена могат да бъдат само приятели не винаги може да получи еднозначен отговор. Едно обаче е сигурно – в голяма част от случаите, в които мъж и жена твърдят, че са приятели, поне единият иска нещо повече.

В такъв случай трябва ли да се притесняваш, ако приятелката ти си има най-добър приятел мъж?

За начало не се паникьосвай и не решавай автоматично, че щом тя си има най-добър приятел, това представлява заплаха за теб. Опитай се да оцениш ситуацията внимателно и безпристрастно, преди да решиш дали „най-добрият приятел” може да се превърне в проблем за връзката ти.

Дай си време

За да имаш възможност да оцениш ситуацията, най-напред трябва да се откажеш от всякакви прояви на ревност. Ревността те кара да изглеждаш несигурен, най-вече ако е неоснователна.

Също така, преди да ти мине през ума да поставяш ултиматуми от сорта на „Или той, или аз”, дай си малко време. Ако връзката ви е отскоро, а най-добрият приятел е от 10 години, най-вероятно ти ще си този, който ще загуби.

Запознай се с най-добрия й приятел

Няма как да прецениш каква е връзката между тях, без да се запознаеш с него. При личната среща можеш да видиш дали между тях има нещо повече от приятелство, дали тя флиртува с него и дали той се заглежда по нея. Не забравяй, че щом са приятели, е нормално тя да го прегърне за поздрав, както и да споделя разни лични неща с него. За да си направиш най-безпристрастен извод, постарай се да си обективен и не оставяй ревността да пречи на преценката ти.

Още…

снимка: oreses, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here